Zahran's FotoPage

By: Zahran zakzak Khuzairi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 25-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jauharah masuk UTM

On the way
Menunggu masa hadapan
kat sini dik
View all 17 photos...
Lama dah rasanya tak upload apa2 kat fotopages nih.
Sibuk dengan kehidupan seharian dan juga program sarjana di U.
Btw, my only sister too are getting busy with her study at UTM.
Pictures are taken during her registration day.

ada gak yang tak kena-mengena but...
itulah kan, kamera saya tak boleh tak nak ambik jugak hehehe


Tuesday, 14-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jauharah's jalan jalan jengok johor.

jau n nisa
nisa,mas,liza n jau
sepetang di danga bay
View all 35 photos...
Saya jadik driver paksarela for my sister's mini reunion held at johor.kengkawan dia dari kl dan all over johor ikut sekali.
Dari danga bay,jb ke pulau kukup ke tanjung piai ke kota tinggi waterfall.
penat den
but it was quite good plus i had much needed break from work.
the girls were fabolous too, not to mention cun2 belaka! hahahaha.

but was given stern warning from jauharah(jau) not to kacau her freinds
hehehe


Wednesday, 4-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nadia's wedding

osman, nadia's brother. i like this picture, osman macho semacam
nadia dengan adik beradik tiri dia.
mana bakal suami aku nih???
View all 12 photos...
My cousin Nadia Basir were finally wedded to her hero Izuwan from Malacca.
I was kinda unofficial photographer, being the only one with a little bit canggih than others digital camera around, but it was quite a learning process for me.

Which was
never ever forget to bring battery charger or extra battery next time.
so nadia and family, sorry okay,
lenkali long tak buat lagi hehehe

will upload more after this.


Monday, 11-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my newest nephew :)

abah dan anak
si cilik
ibu dan anak
View all 6 photos...
Semalam pergi melawat adik .
Isterinya baru je melahirkan anak mereka yang ke-3.
The name is Anuar Hakim, a very good name
He's so small, takut saya nak pegang, soo fragile, yet full of life


Friday, 8-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
testing testing

abah dan adik bongsu saya
berkerut muka member sebelah meja heh
apa ni bang? (my assistant replying her friend's sms)
This is my first published photos on the internet ( i think )
so i guess i start with black and white pictures.
sementelah dah ada digicam nih hehehe
apa2 hal boleh komen, hopefully constructive one.

selamat semua

honjya.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net